Økonomi Tips fra milliardærer

Dog skal du foretage et par ændringer i den måde, du handler dagligvarer. Hvis du er villig til at gøre det, Følg bare disse shopping tips og vil du være godt på vej til at redde en pocketful. En anden metode til at spare ved at gøre din shopping online er at bruge en cashback hjemmeside. Disse websteder er begyndt at dukke op nu, fordi mest online detailhandlere eller tjenesteudbydere vil betale en provision til disse websteder til at sende din virksomhed deres måde. Cashback site derefter opdeler at Kommissionen med dig, shopper, så du rent faktisk får nogle penge tilbage på dit køb. Du kan gøre dette for alt fra tøj, forsikringspolicer, nytte leverandører, billetter og endda dine dagligvarer.

Forsikringsselskaberne kan lide det når du har nogle hud i spillet, og at forpligte sig til en sund livsstil kan tjene dig en rabat på 10%. Hvis det lykkes dig at bo i uhøflig godt helbred for et par år, kan du kvalificere dig til en-Malus bonus, der kan netto en anden 10 procent eller deromkring.

Oprette en udgiftsplan. Alle ved budgetlægning er en nøgle til skattemæssige fitness, men det er overraskende hvor mange mennesker vælger ikke at tage sig tid til at oprette en årsplan. En undersøgelse i Journal of Consumer Research viste, at folk hvem skabe årlige budgetter – i stedet for budgettering på en måned-til-måned basis — er bedre til at forudsige deres udgifter, muligvis fordi de arbejdede hårdere for at generere nøjagtige skøn. Evaluering af årlige indkomst og udgifter før oprettelse af parametre for hele året kan booste kendskab og oprette kontrol, der fører til øget økonomisk styrke.

Sygepleje studerende dimitterede med et gennemsnit på $30.000 i studerende lån gæld fra 2014. Dem, der gik til forskerskolen havde en median gæld på $40.000 til $54,999, ifølge en 2017 undersøgelse af den amerikanske sammenslutning af kollegier af sygepleje. Mens låntagning for din uddannelse var en god investering, høj månedlige betalinger og klatring interesse kan være kunne en væsentlig hurdle Refinansiering dit lån får du en lavere rente og gøre betalinger mere håndterbar. SoFi medlemmer, for eksempel, gemme et gennemsnit på $228 en måned, eller $22,359 total, når de refinansiere.

Når du er klar til at slå vejen, tage lidt tid at pakke snacks og måltider kan du nemt spise på farten. På den måde, i stedet for at stoppe midt i turen, kører rundt på udkig efter et sted at spise, tilbringe en masse tid der, og derefter betale en heftig bill, kan du bare spise på vejen eller, endnu bedre, stopper ved en dejlig park og strække lidt. Bekvemmelighed fødevarer er notorisk dyre, så du er bedre tjent med at undgå dem. når det er muligt.

Samt tilbud sprøjtede over hele forsiden (og næsten alle andre steder på Amazon), kan du finde rabatter i to bestemte steder: Tjek Amazons lager for returnerede varer stadig er i god stand, og dens afsætningsmulighed for nye varer diskonteret med 30 procent eller mere. Det betaler sig at tjekke disse to sider regelmæssigt for relevante tilbud.

Hvis du har en vane med at komme i problemer med kreditkort, Skjul dit kreditkort og holde dem på et sikkert sted i dit hjem, ikke i din tegnebog. Hvis du har brug at holde et kort til nødsituationer, det er okay. Bare ikke bære det rundt med dig. Hvis du er ofte fristet til at bruge det, at holde dit kort ude af syne og ude af sind”kan hjælpe.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.