Sparetips til familier

Få din finansielle hus i orden, lære hvordan man bedre styre dine penge og investere i din fremtid. Hvis du har lavet en beslutning om at få dækning, bør dit første anløbshavn, din arbejdsgiver eller union. De normalt får bedre tilbud ved at købe i løs vægt fra forsikringsselskabet og vil ofte yderligere subsidiere omkostningernes. Ellers, være sikker på at shoppe rundt og få masser af citater. Der kan være tusindvis af dollars af forskellen mellem lignende politikker.

For winos, give cleanskins en prøve. Disse er generiske-label flasker, som vinmarker kan bruge til at sælge ud af ekstra plonk uden fortynding deres brand magt. En $10 flaske kunne være værd $20 eller $30, men du vil ikke vide, indtil du har fået den hjem og hvirvlende i glasset. Holde sig til unge, let-drikke hvide ligesom sauvignon blanc og pinot gris, og du har mindre chance for at få en dud.

Printerpatroner, dåser, flasker, batterier, mobiltelefoner – hvis du kan genbruge det. Mest genbrugspladser vil give dig penge for nogle emner (f.eks flasker og dåser) og nogle (f.eks. donere mobiler til vold krisecentre) vil være en skat afskrivning.

Hvis du har en regelmæssig trang til at købe tøj, gå igennem alt det du har og se hvad du kan finde. Tag tøj fra bagsiden af skabet og bringe dem til fronten, og pludselig din garderobe vil føle sig helt anderledes. Tage tøjet begravet i din kommode og trække dem til toppen. Du vil føle sig som en helt ny person, der ikke behøver at bruge penge på tøj lige nu.

Har du anedu e-mail adresse? Så hovedet over her og indtast din emailadresse. Du vil derefter blive sendt eksklusiv kuponer via e-mail. Du kan enten indtaste disse salgsfremmende koder online under betalingsmetode”ved kassen eller bringe dine kuponer til en Best Buy butik for indløsning.

På den måde, når du er fristet til at bruge, vil du blive tvunget til at tilbringe tid til at grave ud dit kort – og virkelig tænke over hvorfor du bruger disse penge. Nogle gange bliver tvunget til at tage det ekstra skridt er alt det tager for at overbevise dig selv, du behøver varen efter alle.

Kentucky gik konkurs sidste år og er ved at lukke ned. Jeg er temmelig sikker på, du ikke kan få dækning fra dem i år. Få dvd’er fra biblioteket. Mange biblioteker har nu film på DVD og Bluray, at lånere kan tjekke ud. Hvis biblioteket tilbyder denne service, det er sikker beats betale Blockbuster eller Netflix.

Drage fordel af købe en få en gratis, 2 til 3 og særlige tilbud for varer, du normalt køber alligevel. Spar op til 30-50% på din ugentlige shopping bill. Skolen donation er den, de fleste mennesker glemmer, men det er fradragsberettiget, så vær sikker på at få en fysisk modtagelse og lave papirarbejdet.

Et par hurtige tips om hvordan man gør tingene kan bedre gøre hele forskellen, når det kommer til dine finanser og så jeg har sat sammen disse 25 privatøkonomi tips til at hjælpe dig med at få dine penge højre. Sparer dig fra hovedpine skat sæsonen Hvornår du fratrække din firmaudgifter.

Categories

Leave a Reply

Your email address will not be published.